post

ilegalno kockanje zatvorena u vrtu "grove"

Igrač tragač alat i HAD je neto deponovanje igrača najvećih neprijatelja, i mi smo sada praktično zaustavljanju ovih od ikada radio na naš program opet.Ćemo izgubiti neki korisnici ovi alati ali to je samo će da napravi bolje okoliš, za neto deponovanje igrača koji su zapravo oni stvaraju prihoda kroz njihove uloge ilegalno kockanje zatvorena u vrtu "grove". Jedini način da raste poker je privući još rekreacijski igrača i da im dam dobar igrač iskustvo ilegalno kockanje klubova toleda. To je ono što Bodog Rekreaciju Poker Model je sve o tome, i novembar je softver pustite je veliki korak u pravom smjeru crvene stijene poker sobu pregleda.
Odlucili smo da vam predstavim Anonimni Stolove preko sve stolove, oboje novac igra i turnir stolove crvene stijene odmaralištu i kasina summerlin nevadi. Novembra 30 Bodog Mreže pokrenula novi softver sa broj poboljšanja crvene stijene poker sobu turnira. Problem s tim je to neto deponovanje igrača koji će imati korist od igranja anonimno ne shvataš da je i sedi u normalu stolove.

Više poboljšanja će uskoro biti pušten—Mac klijent sa isti pogled i osećam da će biti pušten u Martu, i višejezična klijent će uskoro slijedi crvene stijene poker sobu otvaranja.