late-news

šta je blackjack osoba

To je Marcus Fabius Quintilius ko je rekao da postoji ništa više opasno za muškarce od iznenadna promena za bogatstvo i to čini se da je slučaj za bivšu igrač pokera Glen Chorny šta je blackjack osoba.

U 2008, Chorny dobio jednu od najvećih nagradu bazena u istoriji Evropske Poker Obilazak (EPT) kada je pobijedio 842 igrača da uhvatim €2m prvu nagradu na veliko finalu u Monte Carlo. Chris Ferguson je bio u publici betona vibrira poker za prodaju u keniji. Slučaj je i dalje. Kao Chorny je EPT Glavni Događaj pobede, on je također završio deveti u 2009 NBC-Glave Gore Prvenstvo izgubiti u konačnom pobjednik Hak Seme betona poker vibrator. Ova tužba je tvrdio da Rouas prodao Chorny ništa, ali gomila laži uključujući prijavio prodaju kompanije da neutvrđeni Indijanac Pleme, za $2,5 miliona. On je također završio 16 u Sezoni VII WPT Belađio Kup i 14 u 2008 World Series Poker Evropi (WSOPE) Glavni Događaj u Londonu južnoj africi.

Rouas obećao Chorny 10% dio dogovora betona vibrira poker za prodaju. To nije prvi put da Rouas ima svoj dan na sudu. Bivši Evropska Poker Obilazak Konačni šampion, Glen Chorny, tuži bivši igrač pokera i biznismen, Philippe Rouas, nakon investira miliona dolara u društvenim mrežama eksperiment da nisam skinuo. Osam godina kasnije, i Poker Društvo Svijeta nije nista vise, nego pljusak stranica.