game-news

penderie sur rulet chez leroy merlin

Hong Kong zasnovana na investicione tvrtke koja je, AGTech Holdings Ograničen (8279:HKG), objavio je u četvrtak da je pristao trogodišnji ugovor sa Guangdong Provincija Sportska Lutrija Centar da neće vidjeti svoje tržištu promovirati i pružamo operacije i prodaja Kini Sportska Lutrija kroz svoju kompaniju vlasnicu je, Alibaba Grupe, isključen maloprodajnih kanala, poput Ling Shou Tong i Ruralni Taobao, u Guangdong Provincija.

AGTech će se, pod ovim uslovima strateški okvir za saradnju sporazum, proširiti sportska lutrija je prodaja mreže kroz razne isključen kanala Alibaba Grupa Drži Ograničen (BABA:NYSE), Kineski multinacionalne e-trgovine, maloprodaji, Internetu, AL i tehnologija konglomerat, pružajući prodaja i operacije, marketing i promocija što je jedan od dva odobrio lutrija upravlja Kineske vlade, u Guangdong Provincija, sudeći prema novinskom izvješću. U ovom trenutku, na hiljade Ruralni Taobao službe stanice, zajedno sa prodavnica hrane koristi mobilni aplikaciju, Ling Shou Tong, jesi navođen Alibaba širom obalna pokrajini jugoistočnoj China penderie sur rulet chez leroy merlin.
By integracija na lutriji u navedene lokacije, mušterije i Alibaba je puno mušterija sa bez premca u cijeloj pristup sportska lutrija. Partnerstva kombinira obe stranke stručnost i resurse promovirajući preko kanala integracije olovka slučaj sa mjesta za prodaju.

Rezultat koji će biti poboljšana marketing ishoda preko mušterija integracije, kao i pomaganje rast, pristup i do sportske lutriji proizvoda i time poboljšanje obima lutriji prodaje u cjelini, rekao AGTech. Komentar o sporazumu, Chariman i Šef Exectutive Oficir za AGTech, John Sunce, i rekao, "mi Smo veoma pozitivna o obećavajuće izglede za rast lutrije posao u Guangdong Provincija, koji već ima vodi položaj u Kini u smislu sportska lutrija profit od prodaje." Sunce se nastavio za komunikacije da ukupna prodaja RMB19.3 milijarde bili su izazvani Guangdong sportska lutrija 2017 godine, koji se sastoji više od 9% od ukupnog sportska lutrija prodaje olovka slučaj sa pojedinac aparatima. "Postojeće skali od Guangdong lutriji tržištu i njegov potencijal daj nam veliko povjerenje da će ovo biti vrlo uspešna saradnje," rekao Sunca šta je blackjack cipelu. On je objasnio dalje, "s Obzirom na značajne skali od lutrije prodaje u Guangdong Provincija, Alibaba različite prisutnog maloprodajnih mreže i kanale, kao i našu stručnost i iskustava u lutriji kanal posao, mislimo da je ovo jaka kombinaciju će unapređenje potrošnje obrazac i iskustvo sportska lutrija proizvoda u cjelini šta je blackjack slatki. "Kao ekskluzivni lutriji platforme Alibaba Grupe i Mrava Finansijski Grupe, mi ćemo stalno istražiti i nastaviti inovativne mogućnosti u industriji i oblik partnerstva sa vodi igrači, s ciljem da napreduju na lutriji industrije i doprinose zdrav razvoj nacionalni sportski jer i javno dobro.".