gambling-news

šta je slot veličine za walleye u jezero nipissing

Stoljeća Kasina prijavio prihode i prilagodio IBIT rast za sedmi kvartala zaredom šta je slot veličine za walleye u jezero nipissing.
Operacijskoj prihoda zapazio 6% skočiti, a prilagođen IBIT je otišao za 5% šta su isplatu šanse rulet. Međutim, neto operativni prihoda od $35.2 miliona je za 7% manje od jednog zapazio tokom isto vrijeme prošle godine.

Ako ova dva perioda su u odnosu na uslove poslovanja zarada, vidi se da 4.5 milijuna dolara u 2016 je opao za 42% u odnosu na tri mjeseca završio jun 30, 2015 kakve su kazne za ilegalno kockanje. To naglasiti da je period završen period odbija se odnose na 4 milijuna dolara isplate Stoljeća Kasina primio u drugom 2015 četvrt do norveški Krstarenje Liniji kompanije i koji je snimio kao operativne neto prihod.

Norveški Krstarenje Linije, Držeći platio operatera za prekid koncesiju dogovor sa podružnice norveške. Peter Hoetzinger, kompanija je Co Glavni Izvršni Oficir, osvrnuo da najjača segment kompanija je Kanadu i svoje 62% udjela u consolidated IBIT šta su isplata na rulet. Istakao je da svoje operacije u Kanadi je svjedok 4% prihoda povećanje, dok prilagođen IBIT je ispao za 3% kao rezultat "više marketing koštati i porez na imovinu." U smislu kompanije NAS operacije, Hoetzinger otkrio da je zabilježen impresivno rezultate sa 7% prihoda skočiti i 16% unapređenje prilagođen IBIT. Stoljeća Kasina NAS nekretnine generisane ukupno 22% od consolidated prilagođen IBIT. Takođe je pomenuo Poljskoj operacije kao da imate uspješan četvrt sa 10% prihoda rasta i 16% prilagođen IBIT povećati.

Pored toga da se osvrće na finansijski rezultate četvrt, Hoetzinger, uz Erwin Haitzmann, otkrio da je ta kompanija radovao da završetka CA$29.9 miliona nabavka Apex Kasino u zadnjoj četvrtini godine. šta su isplata na stola za kocku.