news

kako da izaberem slot mašina koja plaća

Sigurni smo da je naš hiljade postojeće mušterije će ljubav najbolji domet jedinstvena tržištima i u-igrati karakteristike među gruzije operatera. Operater ojačati vodi položaj u kući teritorija sa SBTech-pogon se kladim rješenje za regulisana tržišta, sa dalje lansiranje u Armeniji u narednih nedelja London, UK – 15 Možda 2018 Gruzija je vodeći online sportski kladim operater Adjarabet je otišla živjeti sa SBTech je Besramno kladionice rješenje kao dio agresivni strategija neku svoju dominantna položaj u svom jezgru tržištu.

Georgia i Armeniji su oboje veoma obecavajuce tržištima i jedva čekamo da sarađuje sa Adjarabet za opskrbu najmoćniji, lokaliziran sportski kladim proizvod moguće." Koba Davarashvili, DIREKTOR Adjarabet, dodao: "Adjarabet je drago da će živeti sa SBTech je Besramno kladionice rješenje kako da izaberem slot mašina koja plaća. U SBTech nudi uključuje svoje Besramno Kladionice, u Chameleon360 iGaming Platforme, Uspeo Usluge, i malo i previše kanal rješenja da pružamo igrača sa stalnim pristup sportski i kasina proizvoda preko sve touchpoints: online, mobilni i maloprodaje kako da izaberem slot mašina bravu. Grupa zalihe izvanredno fleksibilan kladim i igre rješenja za mušterije traže brzinu na tržištu i izuzetne configurability, podržao najbolji posao inteligencije i javljam sposobnosti.
SBTech je klijenti su mnogi od svijet je premijer kladim i igre operatera, državnih lutrija, na kopnu kazina i konjskim trkama kompanije, i igaming start-up kako da izaberem slot mašina koja će platiti. Andrew je Cochrane, Šefe Komercijalne Policajac u SBTech, osvrnuo: "SBTech je drago da odem da živim sa još jedno tržište na koje-vodi regulisana centrala, i jedva čekamo da pruža Adjarabet sa naš najbolji u razredu mobilni kladim karakteristike kao i najšira domet u-igrati tržištima i odgovoran kockanje kontrole šta je mala slijepa u pokeru. Za više informacija, posjetite: www.sbtech.com Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre što je najpametnije da se kladim u rulet. Platforme će nam omogućiti da učvrstiti naše tržištu-vodi položaj u Džordžiji i zadovoljiti naš internacionalni ambicije od ove godine je Svjetskog Kupa." Za sve štampu ispitivanja, molimo vas da kontaktirate: Jake Pollard, Direktor Komunikacija Tel: +44 7462 453 492 e-Mail: [e-mail zaštićeni] O SBTech SBTech je globalni lider u omniju-sportski kanal kladim i igre, sa preko 1,000 zaposlenih u 11 lokacijama širom sveta.
Grupa je novi sajt je u potpunosti reaguje, čime igrača da koristi od najnovije mobilne functionalities i najbolji u-igrati proizvode kao što Puls Kladim se, Akcija Kladim i Add2Bet.