archive

uradi slot mašina jammera stvarno posao

Uređaji navodno je pripadao Baklju Elektroniku. Baklju igara mašine nisu regulisana i bez prihoda je oporezovan, za razliku od dozvolu aparatima uradi slot mašina jammera stvarno posao. Spali je dobio pažnju za doprinose preko $20,000 da Republikanac Vladin Mike Parson je reizbor truda kroz Ujedinjuje Missouri, politički akciju komiteta, Post-Dispecer je rekao uradi slot mašina odvesti pravo kovanice. "Sigurni smo da je, kad lokalna policija i tužilaštvo tamo naučiti više o našem sasvim legalno igre, oni će im omogućiti da se nastavi s radom, samo što se dogodilo po cijeloj državi." Tužioce u Missouri izgleda da se ne slažemo između sebe ako mašine su pravni video igre, ili, ako su slot mašine koja mogu biti samo se igrala u dozvolu kasina, novine prijavio.
Ranije ovaj mjesec, Lin Okružni Tužilac Shiante McMahon optužen Baklju s prvog stepena promociji kockanja, prema Sent Luisu Post-Centrala. Niti će bilo prihodi idu u državne škole ili univerziteta.

Prošlog prosinca, TNT Sv — također sjedištem u Missouri — podnio građanske tužbe protiv Baklju Elektronike, Post-Centrala je prijavio uradi slot radiš i kućne isporuke. To uključuje Integritet Igara, Kansas dobavljač video poker-kao mašine, Post-Dispecer je rekao.
Baklju će biti brani naše operacije u Lin Okruga na ivici," kompanija glasnogovornik Greg Keller rekao Post-Centrala uradi slot mašina jammera posao.