latest-news

sac de putovanje femme rulet

Susjedima i prijateljima u Škotski Brda gradu Nairn slave sreću i super dobitak zahvaljujući Poštanski broj na Lutriji.Četiri susjede sa poštanski broj od IV12 5AT su kolektivno funti 150,000 bolje između njih, nakon njihovog poštanski broj je privukla tokom nedelje je nacrtam. Tri od susjeda koji su kupili jednu kartu će svako dobiti funti 30,000, dok četvrti stanovnik i komšija je spremna da primiš 60.000 funti poslije kupovine dvije karte za Poštanski broj na Lutriji sac de putovanje femme rulet. Jedan od sreće pobjednici, Thomas Parohije, rekao za pobjedu: "Bože moj, to je gomila novaca. To je promjena života za mene sac de putovanje eastpak za rulet.
Moj brat živi samo nekoliko vrata niže ali ne igram, tako da će biti malo brassed sa da je propustio sac de putovanje femme sur rulet. Međutim, pobrinut ću se da ga vidim odmah." "Kada sam saznao da sam se posjet iz Ljudi je poštanski broj na Lutriji nisam mogao da spavam. Budna sam još od 5.30 sam zalijevao moje cvijeće i branje jagoda sam rasti sac de putovanje desetoboj rulet.

Ja živim vrlo miran život pa, ovo je bilo divno, i pravi buzz za mene." Poštanski broj na Lutriji Ambasador, Judie McCourt, koji se predstavio Thomas sa svojim funti 30,000 ček, rekao: "ja sam imala zlatno doba u veoma sunčano Nairn sastanak Thomas i pravi svoj dan tako što dijelim ga divna veliku nagradu. Ja sam presretan za njega i naše sreće drugi igrači, i siguran sam da Rait Vrtovima neće biti tako miran kada počnu da slavite!".