latest-news

kako roletne posao u teksasu holdem

Među SB 8 je ciljevi je proširenje slot mašine u osam okruga gde su da će glasači to izglasati kako roletne posao u teksasu holdem. PCB TGC 17-01 bi omogućilo Seminole opet biti gotovo ekskluzivnost na obale kartaškim igrama, ovaj put u zamjenu za $3 milijarde samo u isplate država preko sedam godina kako se kocka industrije radi.

Za razliku od toga, Galvano je bill bi optužiti Seminole istoj cijeni preko to vrijeme, ali je za pravo da ponudim kocku i rulet, kao blekdžek. Kuća bill široko želi da sačuva interesa Seminole, koji su u loggerheads sa država preko svoje pravo da ponudim obale kartaškim igrama, naime blackjack, od isteka svoje sporazum u 2015 kako kuću pobedi u pokeru.
.drugim riječima prije sesija je počela," senator rekao Sunce Sentinel kako doći kladim se da radiš u čipovima. Kuća Bill bi razdvajanje kršenje predložio sporazum sa Seminole.
To je politički sukob koji je jedan igara lobista se zove "stojim u REDU Koral," iako svoje teško da se završi tako loše za umiješan je kockanje u kući nezakonito u victoria.