article

zaglavio novčić slot mašina za veš

Mekgregor je rekao da će nastaviti da sarađujemo s Macona Šerif Okruga Andre Brunson, kao Alabama Tužioca Luther Čudno da osigura što je uradio u VictoryLand je u potpunom skladu sa Alabama Ustav i pravila i propisa osnovana od šerifa. U ponedjeljak je konferenciju za novinare Mekgregor je rekao da pozdravlja pregled. zaglavio novčić slot mašina za veš. Vrhovni Sud nije slagao sa Shashy je ocjenu kad Macona Okruga glasači prošao bingo referendum 2003 su namijenjene da odobri elektronske bingo jamie fraser black jack randall.
Uprkos problema zbog štete od 2013 napad, Mekgregor je rekao VictoryLand je skoro spreman da se ponovo za posao jamie fraser i black jack randall. Uprkos tome, Milton Mekgregor, stajao pred spakovala sobu na konferenciji za novinare u ponedjeljak u VictoryLand uz Macona zvaničnici i pristalice i naveo "Mi nemamo namjeru otvaranje. On je rekao da se više od 4.000 prijave za posao biti prihvaćen od kasina, od rezidenata za Macona i nekoliko drugih okruzima.

U četvrtak, Alabama Vrhovni Sud poništio niže suda jun 2015 i otkrio da je racija provodi u kasinu je elektronska bingo sali pored Alabame je bio u pravu. U novembru, Alabama Guverner Robert Bentley potpisao je Izvršna Zapovijed 13, što transferi kockanje snaga za okružnog advokata i lokalnog šerifa, ukidanje moći sa AG uredu. Advokat George Beck je poslao pismo Tužioca Luther Čudno i Guverner Bentley pojašnjenje države je na poziciji elektronske bingo, kao legalnost memorandume. Sud je našao da je primjena jednak zaštitu presudu u slučaju da do Montgomery Okruga okružnim Sudijom William Shashy je u greška western union blizu južno trenutku kasino.