articles

pachislo slot mašine neće prihvatiti kovanice

Ponuditi usluge zahtijeva operatera EveryMatrix proizvoda radili zajedno kao cijelu platforma ili samostalno i da ne može biti lako integrisane sa postojećim platforme da udovoljim različite vrste klijenata iz kladionica da lutrija i, od postojeće velika operacija, da je novajlija. Srijeda, Marta 6, 2019, Malta EveryMatrix je drago mi je da objavim nedavno imenovanje David Schjelde kao svoj novi Sef finansija.

Sa masivne količine kasino transakcija od najvećeg operatera u Norveškoj i Njemačke, finansijski tačnost je više važna nego ikada!" David Schjelde osvrnuo: "ja sam bio oduševljen da vidim kako kompanija proširena tokom godina i to mi daje zadovoljstvo biti ovde pachislo slot mašine neće prihvatiti kovanice. Ebbe Groes, EveryMatrix DIREKTOR je rekao: "Dalje širenje naša glavna uprava tim je ključ za nas od posao nastavi da raste, godinu za godinom pachislo slot mašina napajanje.
For više informacija molim te pisati: [e-mail zaštićeni] Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre pachislo slot mašina zamjena ključ. On je sada vraća kompanija kao svoj novi DIREKTOR i da ćemo raditi zajedno s njegovih timova iz Bukureštu ured. Njegov praktične i snalažljiv pristup pokazao neprocjenjivim u prošlosti i siguran sam da mu je ogromna stručnost u oba finansijama i zakon će nam pomoći da poboljšaju našu operacije i bolje identificirati potencijal mogućnosti u iGaming sektoru. David Schjelde upoznao EveryMatrix je DIREKTOR Ebbe Groes u 2000 dok je radio u Kapow Tehnologije i nakon nastavlja njegov profesionalni putovanje u visokog profila finansijski i softver tvrtke u Danskoj, David ukrcao u 2007 u BetBrain i u ranim danima grada EveryMatrix pachislo slot mašina korisničko uputstvo.