article

kakve su šanse da se dijamante u kasinu pljačku

Izvori oko neto izvještavaju da barem jedan od igre umešan nekoliko visokog profila glumci, kokain i stotine hiljada dolara u vili na Beverly Hillsu za producent. Zanimljivo je kako možeš uzeti steroide i varati tekmu, a čak ni ne primaju toliko kao u redu, ali se usuđuješ da igramo prijateljska igra za veliki ulog poker i sada tamo je istraga i moguće suspenzija u toku. Jedan MLB izvršni rekao ESPN New York, "Mi govoriš da ljudi uključena u istragu i uzimamo ovo ozbiljno...

U MLB objavio da Yankeesi treća baza navodno je učestvovala u podzemlje visoki ulozi igru bar dva puta kakve su šanse da se dijamante u kasinu pljačku. Zato što je bila upozorena o tome, rekao bih da je moguće obustave bi biti veoma mnogo u igri." Prema LA Times Blog, u 2005 Jenkiji i Komesar Bud Selig upozorio Rodrigez o njegove sklonosti za visoki ulozi pod zemljom poker pozivajući se da posla sa ljudima, koji će možda također se kladim na baseball utakmice bi rezultat u životu ban iz bejzbol.
Naravno da jeste, nema šanse da je štetne tim sto miliona dolara ruke na pokeru kakve su šanse da se četiri keca u pokeru. Van terena, A-Rod je još naslovnicama, ovaj put, Rod je predmet je Bejzbol istragom za njegova navodna učešće u visokim ulozima pod zemljom poker. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre odnosi prijatelj kockanje lokacije. Pored toga, RadarOnline izveštaje da Rodrigez "je pokušao da se udalji se od igru" kada borbu skoro da je pobjegao odnosi prijatelj bonus kockanje.