experts-choice

jabuka čistači black jack mo

Zabava čudovište Warner Braća i imanje od kasno visoko-fantaziju autor JRR Tolkien postigli van-dogovor bez posredstva suda na dugotrajnom pravni spor između dva stranke koja je izbila preko online slot igru Gospodara Prstenova. Tolkien je nasljednika imao je tužio BANKOM u 2012 za kršenje autorskih prava, nakon primanja šunku e-mail upozorila ih da postojanje Microgaming je Gospodar Prstenova: Družina Prstena online mjesto.80 miliona tužbu je tvrdio da su filmski studio je nezakonito iskoristila svoj prava roba do licenciranje tako proizvoda jabuka čistači black jack mo. Tolkien gotovo ta prava da Sjedinjenih Umjetnici 1969, ali njegovo imanje tvrdi da je ovo pravo studio da dozvolu samo "opipljive osobno vlasništvo" na osnovu knjige, poput "figurice, sudovi, kancelarijskog materijala stvari, odjeću i slično." Imanje nije grant stvaranje digitalni i igre robu, ona tvrdi, koja je označena "veoma uvredljiva." Warner Bros je UA je distributer, i dijeli Hobit i Gospodar Prstenova film trilogies kroz svoje podružnica, Novu Liniju Kino. "Obožavaoci javno izrazio zbunjenosti i uznemirenje u vidjeti Gospodara Prstenova povezan sa moralno upitna (i definitivno ne-književno) svetu online i kasina kockanja," sad Tolkien imanje tužbu. Ali Warner Bros onda uložila protivtužbu, tvrdeći da je imao odijelo košta to milione u licenciranje mogućnosti i takođe tvrde da kršenje ugovora.

"Jer na odbacivanje, Warner nije ušao u dozvolu ugovora za online igre i kasina slot mašine u vezi sa Hobita, oblik običaj eksploatacije to ranije imao iskorišten u vezi sa Gospodara Prstenova trilogije, koji je naudio Warner oboje u obliku izgubio dozvolu prihode i u smanjena je za izloženost Hobit filmove," kaže se counterclaim jabuka iphone 6 cijena u slot. Sada, posle pet godina, odela su vraćeni, prema podnijeti u Centralnoj Okružni Sud u Kaliforniji, iako to nije jasno da li je tamo bio finansijske nadoknade, i ako bi bile, koji su platili šta kome jabuka kockanje aplikacije pravi novac.

"Stranke zadovoljni su što su mirno riješiti ovaj problem i radujem da radimo zajedno u budućnosti," Bonnie Eskenazi, advokat za Tolkien nekretnina, rekla New York Times putem e-maila jabuka ii ne slot sat. Ovo nije prvi izlazak-iz-dogovor bez posredstva suda između dva lica preuzmite palatu priliku kasino. U Tolkien imanje je tužio Novu Liniju u 2009, tvrdeći da je to bilo dugovao oko $220 milijuna, zbog pod 1969 sporazum koji pravo to da je 7,5 posto bruto dohodak od tri Gospodara Prstenova filmove. Gospodar Prstenova je jedan od najčešće pročitao literatura radi u engleskom jeziku i svoj film trilogije sam zaradio u kombinaciji 3 milijarde dolara na blagajni širom svijeta. preuzimanje partija pokera za android.