popular-news

texas holdem poker timer app

Joe Ebanks je postala prvi 2011 World Series Poker pobjednik da se razbije u milion dolara nagrade barijeru.26-ogodišnji Ohio maternji prošla 473 druge igrače da uzmem Događaj #46, $10 hiljada Šest Ruku NLHE Prvenstvo, zarađuje svoj prvi ikada narukvicu i cool $1.158 m u procesu. Ebanks odveo ga u korak.

"Mi smo pred, bio sam uz podršku, da ne bih dobiti sve ... moj dio je još uvijek najveća novac koji sam ikada imala." Ebanks' prethodnu najveći WSOP novac je $11,345 za 43 mjesto u šest ruku događaj u 2010 texas holdem poker timer app.

Bolji je bio način Ebanks to zaslužio u periodu od četiri dana, sa finala to uključuje Bertrand "ElkY" Grospellier i krajnje pratilja Chris Moorman (ko je uzeo dom $447k i $716k respektivno) texas holdem poker tips and strategies. Događaj #47, $2,500 Pomešao Visoko-Nizak, da li je otišao u Karačiju-rođen Owais Ahmed zašto je položaj toliko važno u pokeru. Od počinje polje od 450, trenutno Irvine-u u Kaliforniji stanovnik Ahmed zaradila svoj prvi narukvicu i baš stidljiv od $256k. Ovo je Ahmed je drugi WSOP finala, koji stavio peti na 1500 dolara Sedam karti u 2010 zašto je gumeni čamac zove blackjack. U četiri godine dolaze u WSOP, Ahmed je unovčio pet puta, ali ovo najnovija dan isplate skoro quintuples sve njegove prethodne paydays zajedno, tako da je to dobar dan.Čak i bolje znajuci da je on počeo glave-gore igrati sa 3: 1 čip nedostatak da 2010 WSOP $50 Igrač Pokera je Prvenstvo pobjednik Michael Mizrachi.27-godišnji amater Ahmed je tvrdio da je jednom "stavio sam moje naočare, i, bio sam u zoni.
I kada to uradim, dobar sam kao i bilo koga na svijetu." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.