classic

ti dogovor poker lijevo ili desno

Nedostatak drugim, možda više cilj, studija bi izgleda bilo poželjno nakon ovo potencijalno gubite CSIG truda ti dogovor poker lijevo ili desno. Osim uzoraka veličine, Poker Dnevne Vijesti ispravno je primijetio da je studija nije pratio i obično praksu daje detalje način na koji pitanja namješteno (potencijalno ključne točke na kraju rezultat) nemaš dovoljno mjesta da dodam ovo podršku timom.
Istraživanje je izvršena po ankete firma Harper Ankete, što je "robo-ankete" (automatski pozive) izlaz, uglavnom za Republikanac interesa. studiji poštovan Quinnipiac Anketa je pokazala da, dok Pennsylvanians podrzali legalizaciju igara (55%), i širenje tradicionalne kockanje u državi (70%), bili su manje oduševljena online kockanja, zbog straha o problem kockanje (62%) nikad ne možeš pobijediti u kockanju.
Automatska istraživanje tvrtku je osnovao nakon Republikanac predsjednički kandidat Rukavicu Ambasador izgubio 2012 predsjednički takmičenje uprkos Republikanac ankete predviđaju da će postići značajan većinu, i želi da pruži zabavu sa "high volumena, jeftin robo-ankete," izveštaje publikaciju Poker Vesti svaki dan pijesak betlehemu novom kasinu. Bryan Bailey je trčao Casinomeister od svog lansiranje u junu od 1998.