text

peek je bu slot kanjon slike

Faza dva kroz tri uključuju izgradnju izložbu hodnik i drugih mjesta budžet na $860 miliona bježi od kasno 2016 do kraja 2020, renovacije postojeće konvencije objekata budžet na $540 milijuna pobjeći od ranog 2020 da 2022 kraja, prema Las Vegas Pregled-Dnevnik peek je bu slot kanjon slike.
Zakazivanje izgradnju novu zgradu prvi će omogućiti bez prekida službe kao domaćin u velike konvencije. U četvrtak predstavnici Guverner Brian Sandoval Južnoj Nevadi Turizam Infrastrukture Komitet su predstavljeni sa najdetaljniji pogledaj datum planove za $2,3 milijarde širenje i renoviranje Las Vegas kongresni Centar peek-a-boo i jezivo mjesto kanjon pješačenje. Potpuno finansira fazu uključena otkupa, rušenja i imanje konverzija Rivijeri na vrijeme za CONEXPO–CON/TEŠKI je Marta 2017 izgradnju opremu sajmu. To je četvrti od pet pronalaženje cinjenica seanse, i to će biti ponovo posećene u rano dio 2016 kad odbor obavezuje identifikaciji potencijal izvora za finansiranje i prioriteta projekata. Ove promjene bi Las Vegas' kongresni Centar više konkurentna sa drugih gradova novi nabacuje online poker real money kentucky.

Faza cetiri ima još zakazan i bez sredstava i detalje, ali je predvidio da se poklapa s postojećim Rivijeri otisak. Investiciju od 47 milijuna dolara po gradu da poboljša streetscape je već napravio sa dodatnih $177 miliona da bi investirao u narednih pet godina. Komitet je konačna za pronalaženje cinjenica sastanak na odmaralište koridora ulici, autoput i tranzitna treba će se održati u januaru. online poker real money lebanon. Informacija je uzeo u razmatranje od komiteta.