experts-news

key west u miami poker trči

Na polu-istoimene KMiGaming DIREKTOR, Keith Jimmy, slobodno priznao 2011 Božićna zabava je bila usamljena stolu za jedan ali kao što kažu u posao; 'kakvu razliku godinu dana čini', posebno u iGaming.

KMiGaming sada je nedavno otvorili kancelariju u London Farringdon i može pohvaliti bivši Bodog i Sportingbet podružnice menadžer, James McMaster kao svog Poslovnog Direktora i Chris Sawyer kao Finansijski Direktor. KMiG je klijenti su Boylesports i Bodog u industriji kao mobilni marketinška firma, Velti, iza njega key west u miami poker trči.

Keith sebe, takođe je ne-izvršni direktor oboje YoBetIt i ToteFootball.2013 ti si ništa slot mašine. Jimmy će pokrenuti Napdaq, prvi svjetski peer da peer bakšiš službe, u kojoj WorldLinkData uzeo kolac i da će se razvijati ugovoreni softver za kompaniju ti dogovor poker lijevo ili desno. U Dablin-rođen poduzetnik osvrnuo: "bila sam vrlo sretna, tokom godina, da je radila sa neke od najboljih ljudi u poslu, mnogi od njih su od velike pomoći kad sam postavljen na svoje godine nemaš dovoljno mjesta da dodam ovo podršku timom. Sada imamo čvrste bazu na posao iz ja ću gledati da zaposlimo još istomišljenih duše koji cvjeta na izazov da počinjem nešto novo i srećom ovo industrija ima puno takvih!" Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.