rated-news

mars napada baci vlasnik kasina

Camelot UK je objavila da Andy Duncan će napustiti svoju ulogu Izvršni direktor Camelot, kompanija koja djeluje UK Nacionalne Lutriji.

Nigel Railton, Izvršni direktor Camelot Globalno, će odvesti UK operacije na privremenoj bazi do firme regrute Duncan je trajno nasljednik. Duncane, koji je bio sa Camelot za šest godina, će raditi sa Railton u mjesecima koji dolaze da pomognem osigurati glatko transfer od svoje odgovornosti mars napada baci vlasnik kasina. Osim toga, Duncan i dalje će predstavljati Camelot UK na odbora Evropskih Lutrija Udruženja, Svijet Lutriji Udruženje i EuroMillions Lutriji Operatera Brodu dok se povuče u ljeto. Duncan rekao: "bila je velika privilegija da je dovelo Camelot i Nacionalna Lutriji kroz uzbudljivo period cilinderslot vervangen deur op slot.

"Ponosan sam što ukupno vrati dobro uzrokuje tokom zadnjih šest godina premašio funti 10bn, povećanje od 25% ili skoro funti 2bn u poređenju sa prethodnih šest godina. "Vjerujem da u svrhu u srcu Nacionalne Lutriji nikad nije bila jača, mijenja živote stvarajući milioner skoro svaki dan dok se vraća više od funti 30m do dobro uzrokuje svake nedelje." Jo Taylor, Camelot Predsjedavajući, dodao: "Andy je postigao ogroman broj u ime Nacionalne Lutriji igrača, dobitnici i dobro uzrokuje Nacionalne Lutriji podržava cilinder slot in het engels. "Mi smo mu zahvaliti za svoj doprinos Camelot i Nacionalna Lutriji i volela ga je dobro za budućnost." cilinder uit slot halen zonder sleutel.