experts

"restoran" imati piceriji

Ali vlada će otkriti da je kratkoročne treba često se na putu dugoročnu finansijsku planiranje "restoran" imati piceriji. Ministar finansija Mário Centeno je očigledno je da se poigravaju sa konačni tekst pravo na kraju, dok je dostavio budžet za samo 12 minuta prije parlamenta rok kasino. Trenutna kockanje poreza struktura je primorao lokalno dozvolu operatera da preneseš na svoju poreza teret za kockanje potrošači, rezultirajući u nesposobnost da iskušavaj ove punters dalje od beskrajno ukusnije nudi međunarodno dozvolu operatera del diavolo matera planini. Ove nedelje, Jornal de Nogocios izvještava da revidirane Poseban Porez na Online Kockanje (IEJO) jezik izostavljena iz konačni budžet dokument koji je dostavljena u parlamentu "restoran" imati sedam kazina lugano. U Serviço Regulação e Inspeção de Jogos uraditi Turismo de Portugal (SRIJ) regulatorna tela izdala svoju prvu online dozvolu prije više od dvije godine ali je da spoj uvjeren samo osam operatera da to ima smisla finansijski da steknu lokalne dozvolu da snabdemo portugalski kockari poker lokacije dostupan u singapuru.
Vlada izgleda da je okrenuo gluha na ove molbe, sa neizbežna posledica da operatera će nastaviti da dam SRIJ licenciranje ured krevet, time čime se vlada veći dio prihoda koja se generiše eksplozijom portugalski mušterije poker lokacije dostupan u španiji. Nije jasno da li je ovaj prozor pruža svaku priliku za reinsertion od kockanja porez poker lokacije bonus ne depozit.
Portugal je vlada se suočava sa generalom izbora sledeće godine, i novi budžet sadrži mnogo zaslađivača u obliku platiti povećanja za zemlja je naduto državnoj službi caisse je outil facom sur rulet.