archive

lady gaga poker lice šminku uputstva

Strahovi su smiruje u Makao je kocka vredna kao uvezivanju protiv UnionPay transakcija izgleda da je u zalasku, prema kockanje analitičari. Međunarodni brokerskih JP Morgan Papiri i Japanci kreditne-duga čuvar Nomura povezali brine o pretrpio akciju na UnionPay terminale u bivšoj portugalski enklave lady gaga poker lice šminku uputstva.

Nedavna uvezivanju maloprodaja' koristi od terminala dodao negativno na kockanje tržišta, dva finansijska institucija da verujem da su akcije neće imati nikakve mjerljive uticaj na odvratno igara prihoda kretanja lady gaga poker lice vili. "Mi vjerovati najnovije UnionPay terminal uklanjanja koja su na čekanju i Svetski Kup je imao malo (ako bilo) uticaj na Makao GGR tako daleko," Nomura analitičari Harry Curtis, Daniel Adam i Brian Dobson navedeno u poruku izdala je u ponedjeljak lady gaga poker lice masku. U međuvremenu, JP Morgan analitičari DS Kim i Sean Bosanski istakao da većinu svojih kontakata bio pogođen uvezivanju "kao i igrači su pronaći drugi način da dobiju likvidnosti." Oni su takođe je primetio da Kineske vlade nije lansiranje dalje suzbijanja zadnjih sedmica—pokazatelj da incidenta mogao biti izolirani slučaj. "Naš na terenu čekove otkrivaju da je neko (nema mnogo) iz prodavnice nakita u kasina u stvari, nastavili UnionPay usluge nedavno, iako izgledaju oprezniji nego prije nego što u ponudi takve usluge (ovo bi moglo biti jer oni su mozda upotrebljavaju ilegalno mobilni poenta-za prodaju mašine, iako nismo mogli potvrditi ovo)," prema JP Morgan analitičari poker plus fort apartman ou couleur. Tokom proteklih par godina, Makao vlasti proveli racija na ilegalni UnionPay terminala—događaji koji nema značajan uticaj na GGR poker biljka sa plameni cvijeće na šiljci. Možda jedan od razloga zašto je racija ne može da udara je zbog obilje pravni UnionPay terminala. Osim toga, Makao finansijski i igre regulatori nisu postavljene druge zapažen ograničenja transakcije poker biljka sa plameni cvijeće na šiljci codycross. Početkom ovog mjeseca, Monetarne Vlasti Makao brzo polio špekulacija da Makao zalagaonice izbačen iz koristi UnionPay gđice gulf coast kasino koncerata.

Međutim, Makao je finansijski pas čuvar je istakao da "banke su dužni da izvede adekvatno provjere, i stalno praćenje, trgovci kako bi zloupotrebu POLOŽAJ mašine [za] ilegalnih aktivnosti." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.