popular

šta 3 do 2 blackjack

Od dalje sužava pravila u tranzitu vize u januaru, prelaze granicu je postala previše teška, sa nekim pravo putnici izgleda da čekamo u red za oko tri sata prije nego što je zabranjen ulaz šta 3 do 2 blackjack. Očekujemo ovo povećan nadzor da ima negativan uticaj na Makao je česta mušterije," napisala Daiva analitičari Jamie Soo i Adrian Chan u poruku u ponedjeljak. Naš odvesti na vodi pokazatelji posmatrao tokom našeg nedavnog posjete Makao je to kljuc Lunarna Nova Godina, bit će obilježena jadni likvidnost, pad igrač kvalitet, i kap u česte mušterije," je dodao Daiva šta 3 znači posere. To se odnosilo da olakšaš pristup zasluge za VIP kockari – ili novac za masovno-tržištu igrača – a pod "igrač kvalitet" iznos padnu na stolove ili mjesta kada su se da Makao šta 3 na teži način znači u čipovima. Naprijed hotel rezervacija, dobar vodi pokazatelj igara potražnja, pao slot mašina jackpot veliku pobjedu.

U VIP segment, neki veliki konferenciju operateri su smanjena svoje naprijed hotel rezervacija je od strane koliko 50% u odnosu sa 2014 oktobra Zlatni Nedelje," rekao analitičari, misleći da još vrhunac praznik period u Kini koji označava Nacionalni Dan slot mašina italiane online gratis. Za masovno tržište, [hotel] stanarskih stopa su verovatno ostati jake, iako podržala napredna rezove na operatera' 'ulaznice' (besplatan sobe i usluga) politika u trci za Lunarna Nova Godina.

Anecdotally, u komp zahtjeva pao ispod nivoa Zlatni Nedelje u oktobru 2014, što znači da nam to kvalitet posjetilaca pogoršala od prošlog lacklustre vrhunac sezone," je dodao Daiva tim. slot mašina je to kockanje.