gambling

kako da se igram sa žetone

Teniski Integritet Jedinice za borbu protiv korupcije organizacija je objavio da je uvela značajne zabranjuje i novčane kazne protiv igra tenis braća Karen i Jurij Khachatryan nakon par bio osuđen da je počinio veliki broj namještanje djela kako da se igram sa žetone. Zajednička inicijativa Udruženja Tenis Profesionalci (STP), ženski Tenis Udruženje (WTA), Međunarodna Tenis Federaciji i sport je četiri Grand Slam turnira, tijelo je koristio službenu u srijedu saopštenje da prijavite da je počinio da tolerancije pristup korupcije u tenis i odlučio, da kazni bugarske duo po završetku istragu kako da se kocka poker. Značajne posljedice: Teniski Integritet Jedinica naveo da, 26 godina, Karen Khachatryan je pogođen sa životu ban iz profesionalnih tenis, kao kažnjeni 250.000 $nakon njegove istrage našao dokaze da je ljevak igrač bio umiješan u pet slučajeva namještanje između 2017 i 2019 šta 3 slot znači gpu. Organizacije detaljne da profesionalni je suspendovan od juna prošle godine i bio je takođe pronašla da je zavodila druge konkurenti na najmanje devet puta 'ne da nas njihovim naporima' tokom takmičenja. Pročitati izjavu od Tenis Integritet Jedinica...
"Kao rezultat uvjerenje, G Khachatryan je sada stalno isključeni iz se takmiči u ili na jedan kažnjeni tenis događaju ili prepoznao upravni tijela sportu." Bratske gluposti: Vezi 20-godišnja Yuri Khachatryan i Tenis Integritet Jedinica objasnio da je igrač je sankcionisan u iznosu od $50,000, i da nadalje biti morati, da služite deset godina zabranu šta 3 do 2 blackjack. Tijelo je naveo da mladi konkurent je utvrđeno da je natjerao ih korumpiranim prilazi sa kolegom, profesionalni igrač' pored smještaj sportski opklade na igrice dok olakšavanje druge da urade isto. Izjava od Tenis Integritet Jedinica čitati... "Kao rezultat uvjerenje on je sada isključeni iz se takmiči u ili na jedan kažnjeni tenis događaju ili prepoznao upravni tijela sport za deset godina šta 3 znači posere.
On je takođe bio privremeno suspendovan iz sve profesionalac tenisa od juna 2019 kao rezultat brige o svojoj sudjelovanje u korupcije." šta 3 na teži način znači u čipovima.