latest

žiro del poker orario o antiorario

Glasači u Maunt Rašmor Država bi na kraju odlučiti o sudbini sportski kladjenja tamo žiro del poker orario o antiorario. Ako odobreni, plan će omogućiti kasina u Deadwood, Južna Dakota je igara centar, ponuditi sportu klađenju. U pokušaju da nastavi sa nekim susjednim državama, Južna Dakota poslanika će ponovo razmotriti sportski kladim zakon ove godine nakon sličan trud je bio poražen u 2019 žiro poker orario o antiorario.

Minnesota, najmnogobrojniji država granici Južne Dakote, moglo bi potrajati pitanje opet ove godine nakon svog zakonodavno tijelo završeno prošlog Maja bez s obzirom sportski kladim zakon koji je predložio 2018 giros gratis mjesta grijeh deposito. "Takmičenje oko nas sa Ajova počinje u avgustu — prošli mjesec, u novembru, uradili su pola-šest miliona dolara od sportske kladjenja," rekao Rodman u KOTA TV intervju drvo bogatstva slot mašina jackpot. Najranije, to nije očekivala prvi pravni sportski opkladu bi biti stavljena u državi u julu 2021 drvo bogatstva bogata tradicija slot. Pod pretpostavkom da je sve razbija na pravi način za Južnu Dakotu je sportski kladim pristalice, pitanje bi onda se vrati da zakonodavstvo u rano 2021 kako bi političari, koji bi mogao da iznađem pravila i propisa.

Plan da to radio svoj put kroz Južnoj Dakoti Senat prošle godine, ali kasnije je zastao u državi doma Predstavnika. To je vrlo jasno da ljudi imaju priliku da legalno da se kladim na sport, žele da to uradi, i samo želim dati naše mušterije ovde u Južnoj Dakoti istu priliku," rekao je Mike Rodman, izvršni direktor Deadwood Igara Udruženja, u intervjuu sa KOTA TV-u drvo bogatstva slot mašina aplikaciju. Službeni anketu nije bilo otkriveno, ali anegdotski dokazi ukazuju stanovnika u Maunt Rašmor Država zar ne otvoreno protivio da sportski klađenja.

Ali pre nego što problem može da napravi to na glas, političari mora izmijeniti država ustav ducky sreće kasinu nema depozit bonus šifra.