classic

dan u godini u kasinu de montrealu

Fonbet pridružuje druge odgovoran kladim operatera namjeru da vozim čistači i vara iz njihovih tržišta; opcije za mufsida nastavlja da umanjimo kao ESSA je članstvo i globalna informacija mreže raste." Fonbet je tržište vođa u Rusiji je online tržištu i malo industrije hvatanje za 21,4 posto tržišta u 2014. Sa ovim novim partnerstvu, ESSA sada je ukupno 20 člana dan u godini u kasinu de montrealu. Organizacije nastavlja da se igra veliku ulogu u eliminaciju namještanje od globalnog sportski i je ključ član na namještanje politiku forumima na Međunarodnom Olimpijski Komitet (IOC), Vijeća Evropi i Evropska Komisije. Alexandra Sergeeva, Sef Marketinga u Fonbet naveo da je kompanija bila sretna da budem prihvaćen, kao ESSA član.
Fonbet, najveći online kladim kompanije koje rade u Istočnoj Europi, nedavno je objavio da je to potpisao ugovor o partnerstvu sa Evropskim Sportski Sigurnosti Udruženje (ESSA) kako poker može biti ilegalan. Sergeeva također je rekao da je partnerstvo bi bilo korisno za kockanje industrije, jer bi to pomoglo da brani kockanje operatera na međunarodnim politiku forumima. To je veliki igrač u ruski kladim tržištu i to će se dodati veliku vrijednost da naš alarm, koristi naše šire članstvo i integriteta partneri kako to mogu pobijediti rulet. Fonbet također imao 1,180 kladim prodavnice u ruski tržištu i molili prava biti službeno sponzor za 2016 Eurolige Četiri, koja je, glavni događaj Evropska klub košarku.2016 prvenstvo je osvojio ruski franšizu CSKA Moskvi kako netko može biti dobar na pokeru.
ESSA je i vodio međunarodnu predviđa se zove "Samo Zločin iz Sporta" koji finansira Evropska Komisije i dovelo do Vijeća Evropi.