articles

sadržaj je u pokeru lonac

To je kada Shayanna Jenkins, Hernandez je verenica, kaže da je Hernandez je pitao da se ukloni veliku kutiju od podrumu sadržaj je u pokeru lonac.

"Mislim da kada ste odveli .. njegov rad je da voziš zajebavaj se sa šestougaoni slot glavu. Ovih dokaza bili zajedno sa činjenicom da je Hernandez izgleda da je svadju sa Lloyd dvije noci ranije u klubu da zamisliš da je Hernandez je bio ubica. Međutim, porotnici su rekli da su naučili o njima ubrzo nakon presude završio, i jedan porotnika rekao da slušam o ostale navodne incidenata ih naterala da se osećam "da smo učinili pravu stvar." Tokom kazne, Lloyd je porodica strastveno govorio o mladiću bili su tako blizu da prije smrti. Ipak, još uvijek postoji dovoljno dokaza da se uvjeriti porotnika da je Hernandez je čovjek odgovoran za Lloyd je smrt itm poker. Advokati tvrdi da je Hernandez je jednostavno zbunjena 23-godišnjak koji nije znao kako da se ponašam nakon svjedočenja ubistvo stavku u pokeru travu 3 pisma.
On je optužen za ubistvo Daniel Abreu i Safiro Furtado u odvojenim 2012 incident u Bostonu noćni klub heartland poker obilazak st louis mo. Ali ne znam da li je to," tužilac je rekao.. Pored toga, on je također tužen Aleksandra Bradley, bivši prijatelja koji kaže da je Hernandez ga je ubio tokom 2012 putovanje na Floridu srca od željeza 4 zgradu mjesta mod.

To nije osvojiti porotu, međutim heartland poker obilazak st louis rezultate. Ovi drugi incidenata nije bilo dozvoljeno da se spomenuo tokom trenutni suđenja, dok oni ne odnosi na Lloyd slučaj.