news

možeš imati više spasiti mjesta u ubica je creed odiseja

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.

iz sigurnosnog prijetnje krenuo korak dalje nakon najnovije bill donio doma Predstavnika glas možeš imati više spasiti mjesta u ubica je creed odiseja. Pokušajima da zaštitiš Sad-a možeš li da imam dvije ruke u pokeru. "U naporu da foster informacija, ovo je bill će potkopati privatnosti zaštite od svakog Amerikanca koriste internet možeš imati više ladica s čarapama isporuka slot.

I mijenja Sajber Inteligenciju Dijeljenje i Zaštitu Zakona (CISPA) je prošao 248-168 iako i dalje ima šanse da je Predsednik Obama je ured će staviti veto na to šta je moja sreća danas u kockanju. Oni će biti neznatno im to dati snage kada strane agencije nije dozvoljeno da koristiš biblioteci, medicinske i pištolj prodaju ploče, porez i obrazovanje dokumenata. Oni bi radije da je Senat da je bill to daje Domovinske Sigurnosti glavnu ulogu u nadgledanje sajber sigurnosti.

Nakon pet sati rasprave, Republikanac Mike Rogers, predsjedavajući Kuće obaveštajnog komiteta, rekao je: "Ovo je poslednji bedem stvari trebamo da uradimo je da zaštiti ovu zemlju." Od kocka vredna tačke gledišta možemo izvještaj pokeraš Savez nije uspio uloviti kaput repove od ovaj čin sa federalnim poker bill i to će biti nešto što hoće mnogi igrači. Originalno je bio samo slučajeve gdje je "sigurnosnog" i "zastite nacionalne bezbednosti" bio ugrožen, a novi mjere zar ne vjerovatno molim te čin je kritičare šta je više ruku blackjack.