latest

tachi palatu rođendan slot turnir

UK kladionica Betfred su potpisali su bazen kladim dogovor sa konjske trke Trkama, imamo posla preventivni napad protiv plan od strane drugih racecourses da pokrenu svoj vlastiti bazen kladim sistem.

U ponedjeljak, konjske trke objavio je da će pokrenuti AscotBet, svoj vlastiti bazen kladim sistem, sledećeg leta tachi palatu rođendan slot turnir. Sistem će biti rasla na temelju Totepool, u Betfred pogon UK bazen kladim službe. Kompanije su potpisali su pet godina pakt u konjske trke koji će biti odgovoran za inovacija i na stranici mušterija iskustvo, dok Betfred će bubanj s-naravno, posao na konjske trke trke preko Torbu Direktna linija u svom kladim prodavnice kartice lady gaga poker lice. Kompanija plan da bi nastavili poteru za likvidnosti-dijeliti bavi bazen kladim operatera u druge države tabouret rulet reglable na hauteur. Konjske trke DIREKTOR Tip Henderson rekao "AscotBet mušterije, podržao Totepool je dokazano sistema, će dostaviti" službi i iskustvo staza je 600k godišnji racegoers mogu očekivati kartice i mjesta varenje stol. Betfred DIREKTOR Fred Uradio izrazio zadovoljstvo u partnerstvu sa Kravatu, kažem da je to bila "čast nam je da radimo sa vodeći trkama u BRITANIJI, i zaista svijetu." Totepool je ekskluzivni dozvola za rad bazen se kladim u UK ističe u julu 2018, i velike BRITANIJE trkalište operatera – uključujući Klub Džokeja i Trkama Media Group – već javno mused za postavljanje rivala bazen kladim sistem jednom Betfred monopol ističe. U trvenja između tragove i kladioničara si podvukao prošle godine kada Betfred sigurno je odbila da potpiše sa trke je Ovlašten Kladim Partner plan, koji je zabranjena trci sponzorstvo da se kladim operatori koji su doprinijeli komad svojim online trci kladim prihoda da sport.
Za ABP plan je beznačajni nakon UK vlada je uvela novi 10% poreza na sve rase kladim prihoda kockanje kasina u san francisku. Trka Post navodi Henderson tvrdeći da je Kravatu je odluka da se držimo sa Betfred nije nameravao kao blago na drugu racecourses planove, kažem da će biti najmanje dva rivala bazen kladim operacije bez obzira na koji konjske trke podržala kockanje kasina u santa fe-u novi meksiko. Henderson ti je rekao da je "apsolutno sigurni da" druga racecourses' bazen kladim proizvod bi biti uspjeh, "i želimo da je to dobro." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre kockanje kasina u sijetlu vašington.