popular-news

izgleda da je gow poker bonus šanse

U Nevadi i zvaničnici navodno mrdnuo coronavirus izazvana zabrana koja je spriječiti mali barovima i tavernama u zapadne države sa radom samostalne slot mašine.

Prema izvještaju iz CDC Igara Izvještajima, pokret iz Nevade Igara Kontrolu Odbor pokriva lokacijama nudi manje od 16 mašine a i dozvolu tako prostorije da ponovo otvore takozvanim 'buddy rešetaka', koji su područja sa sedneš tabletop slot područja. Stroge propise: CDC Igara detaljne Izvještaje da popustiš je da štaviše dozvoliti ovim samostalne jedinice u kontaktu bar područja da bi biti povezan sa lokacijama' slot sistema upravljanja toliko dugo kao operatera složiti da se u skladu sa državnim anti-coronavirus pravila na zdravlje, socijalne udaljava, sigurnost i čišćenje izgleda da je gow poker bonus šanse. Nevada Gaming Kontrolu Odbor navodno proglasila da je ovo uključuje uvjet da pojedinac jedinice biti zaboravio najmanje šest metara i proći kroz redovne dezinfekcije.
Ograničen dizanja: Međutim, izvor je prijavio da je embargo je na operaciju iz bara-top mjesta upoznali u sedam okruga za Nevadi Guverner Steve Sisolak na 10 juli je da ostanu u mjesto za bar još jedan tjedan izgleda da je gow poker crni jastreb colorado. Ovo kontroverzni potez navodno je dovela do 62 kafani i bar operatera da odmah podnesete i dalje uznemireno tužbu u nadi da će dobijanje ostati protiv privremen gubitak jednog od njihovih najunosniji izvor prihoda mogu sdxc slot pročitao sdxc.

Operater obaveze: Nevada Gaming Kontrolu Odbor navodno također proglasila da je održati svoje nadzor nad svim države je ponovno otvaranje slot operacija i da će samo dozvoliti mašine reanimacija jednom tereni su osigurane i zaštićen sve vanjski žice i dao ažurirani pod dijagrama ukazuje novi lokacije oživljavanje jedinice. Hrabrija zabava: Konačno, CDC Igara Izveštaje objasnio je to u Nevadi, gde je trenutno kući sa nekim 2,451 lokacijama nudi manje od 16 samostalne mjesta sa većina od ovih u 1,600 nalazi u Clark County.
Svaki od ovih nekretnine je navodno moraju platiti kvartalni i godišnji naknade po mašina koja može godišnje dostići i $11,010. mogu slot mašine biti prebijen.