classic

lonce zlata slot mašine

Vodi ključ u ruke provajder rješenja, ORIKS Igara, proširila svoju portfolio svjetske klase titule u partnerstvu sa UK-zasnovano nezavisne proizvođače digitalni kopnu igara rješenja, Oluja Igara Tehnologije. Prema uvjetima dogovora, Oriks će se integrirati sadržaj studio je Ljubav Ostrvo video mjesto na svoje Utakmice platforme. HTML5 spreman, zvanično označen igru će sigurno biti uspjeh na 2017 reality TV show na kanalu ITV lonce zlata slot mašine.
Zajedno sa Ljubav Ostrvo, širok spektar igre će biti dostupan na programer vodi globalne Daljinski Grafika Softver (RGS) platforme potter okruga ljudska usluge rulet tata. Popularni ITV2 Britanski izlaziti realiti šou, gde grupa zabava za samce traži ljubav provesti sparno ljeta zajedno u luksuznom vili, to je najviše gledao program u kanal je istorija.
Sa svojim neosporni popularnosti, Ljubavi Ostrvo je spojen sa zemlje uključujući Švedska, Nemacka, Norveške, Finskoj i Danskoj novčić slot proći kroz grad. Komentarima o partnerstvu, Glavni Izvršni Oficir za Oriks Igara, Matevz Mazij, rekao je, "Oluja Igre je bio pravi i talase u iGaming svijet za nekoliko godina sad i ne možemo biti srećniji da dodam njihovu sadržaju da naš platforme u dođi kladim se posere strategija.

Ljubav Ostrvo označen mjesto je savršen za naše mušterije," prema službenom štampu. Također deliti svoje misli na novi partnerstvu, online Računa Direktor za Oluje Igara, James Murray, rekao je, "drago nam je što Smo da kažem da smo u partnerstvu sa ORIKS Igara, koji su vrlo profesionalno igara eksperti dalje ojačava naše distributivna mreža coco bar (u seminole kasino kokos creek).
Ovo je sigurno biti dugo traje i uspješan partnerstvo s dodatnim titule biti pušten tokom cijele godine." Ranije ovaj mjesec, Slovenski provajder potpisali su slične sadržaja partnerstvu sa investitor i distributer interaktivni i inovativne igara proizvoda BetGames.