gambling

kako se mjesto u dfa

Ove rizike i neizvjesnosti uključuju, ali nisu ograničeni da, sposobnost od DEVOJKE da se održi strateški saveza, jedinica raspored ili postrojenja, rasti prihoda, garner novo tržište, osigurajte novi dozvole u new nadležnosti, razraditi ili mjesto vlasnička proizvod, u skladu sa pravilima, imati svoje igre odobrio relevantno nadležnosti i drugih faktora izložene pod "Faktore Rizika" u registracija izjavu o Obliku S-1, kao takav faktori mogu biti ažurirani s vremena na vrijeme u našoj periodične prah sa papirima i Zamjenu Komisije, koji su dostupni na papirima i Zamjenu Komisija je na web stranici www.sec.gov.
Na pred-kasi, pritisnite ovde: DEVOJKE Q4 2017 Zarade Pozovem Investitora Konferencijski Poziv u srijedu, Marta 14, 2018 4:00 p..m. Učesnici možda prije registar u bilo koje vrijeme, uključujući poziv početi vremena kako se mjesto u dfa. ("DEVOJKE" ili "Firma") (NYSE: DEVOJKE) danas objavila da će biti domaćin investitor konferencijski poziv i živjeti bila uživo razgovarati o svojim četvrtini i fiskalnu godinu 2017 rezultate u srijedu, Marta 14, 2018 u 4:00 p..m ostrvo s blagom gdine poker sobi. LAS VEGAS, u veljači 21, 2018 – PlayAGS, Inc ostrvo s blagom gdine slot isplatu.
Saznajte više u vezi nas u www.playags.com ostrvo s blagom moj kasino pobjednici. Forward-Looking i Oprez Ovo za štampu sadrži, i oralni izjave s vremena na vreme za naše predstavnici možda sadrži, izjave pogleda na osnovu uprava je trenutna očekivanja i projekcije, koji ima za cilj da se kvalificira za sigurnu luku od Dionica 27A od Papira Čin 1933, kao i dopunjen, i Odsek 21E od Papira Zamjenu Čin 1934, kao mijenja. Ove izjave pogleda odražavaju trenutni stavove, modela, i pretpostavke od DEVOJKE, i koji su predmet raznih rizike i neizvjesnosti da se ne može predvidjeti ili kvalifikovan i mogao jer je stvarni rezultat u DEVOJKE nastup da razlikuju materijalno od onih izrazio ili implicira tako naprijed izgleda izjave.

Našim korenima su čvrsto u Razredu II indijanska kockanje tržišta, ali naša mušterija-bez smisla kulture i rast su nam pomogli da se odvojiš da postane vodeći all-inclusive komercijalne igara dobavljača. All naprijed izgleda izjave ovdje su izričito kvalifikovan, u celini od ovih oprez izvještaja, i nema garancije da je stvarni rezultat, ili razvoj događaja navedene ovdje će se desiti ...