latest

postoji li način da se dobije slot mašine

U Mashantucket Pequot i Mohegan plemena će zajednički izgraditi kockanje mjesto u Istočnoj Windsor, samo 13 milja južno od MGM Springfield postoji li način da se dobije slot mašine. "To je samo po sebi će slomimo svaki potencijal natjecanje iz nekog mjesta salon u susjednu drzavu." Dok Sarno zove predložio Connecticut satelita na aparatima salon, u ustanovi je očekuje da će kuća sto igre.
I iako oboje indijanska grupe kažu da će i dalje dijeliti 25 posto od svoje mjesto prihoda u njihovoj Foxwoodsu i Mohegan Sunca kasina, kao na satelit, pravno možda neće biti potrebno da od njihovog compacts može smatrati neispravan na sudu. MGM Odmarališta je podnijela tužbu protiv Connecticut na osnovu toga da ako država želi da se širi kockanje da non-plemenski sleti, to trebao učiniti u takmičarski i otvori način postoji li način da se dobije rulet. U izjavu ove nedelje, Sarno pokušao da umanjuju 2 NAS Apelacionog Suda presudu to rekao Connecticut zaista može dozvoliti da njena dva indijanska grupe da se izgradi satelit kazinu na non-plemenski zemlje postoji nacin da pobjedim na slot mašine.
MGM je na putu da otvori svoje Springfield odmaralište sljedećeg ljeta, ili jesen postoji li način da se dobije blackjack. Biro za Indijanske Poslove kaže da plemena zaista može izgraditi na non-zemlji plemena trebao Connecticut to dozvoliti, ali legalnost cela situacija ti se i dalje sumoran.