popular

kada supermarketa otvori nova isporuka aparatima

Kompanija napravila početne planira proširiti Binion je sredinom 2000, ali ti planovi su odbačene od recesija kada supermarketa otvori nova isporuka aparatima. Mjesto će mjesto za 25 sa mesta za oko 50. Poboljšanja u Binion je pridruži nekoliko drugih proširenje projekte u centru Las Vegasu. kada ladica s čarapama dodati i kućne isporuke aparatima. Tokom godina, vrednost imovine je postavljen ispod hotela imena Hotela Apača, Mint, Eldorado i Binion je Potkovica. Tim Pivo, generalni direktor imovinu, kaže da kompanija i dalje je nekoliko nedelja dalje od otvaranje nove 6,500-kvadratnih metara, punu uslugu salon da će imati po baru kao svoj centralni i da će biti poznat kao Viski Prokletniče, Gore iznad postojeće Viski Prokletniče, Bar na Binion je jugozapadno kada ladica s čarapama promijeniti isporuka aparatima.
Cijena od investicija je ne bude otkriven. Hotel će biti prikazano berba stilu nameštaj podsjeća na original Hotel Apača da otvorio 1932, sa drveni podovi i boji prozorima kada supermarketa oslobodi online isporuka aparatima. U centru Las Vegas je dodajući 81 hotelske sobe kao i butik Apača Hotel u Binion je otvara vrata u ponedjeljak poker test za 4 znamenki.

TLC, što također ima i radi u centru grada je Četiri Queensu, također ima Binion je Kocka Hodnik i svoje vezan zgrade poker test za nasumicni brojeva ... Rotirajuće bar na Viski Prokletniče će orbitu jednom u svakih 15 minuta, Pivo rekao, sa jednog kraja imaju pogled na Prvi Ulici Pozornici u Fremont Ulici Iskustvo.