archive

bolje šanse ajnca ili kaki

Policija stigne ilegalno kockanje aktivnost traje oko dva tjedna u restoranu osnovao Džu u Pekingu je Dongcheng Okrugu bolje šanse ajnca ili kaki. Izveštaj pokazuje da je 37-godišnja Džu se ponašao kao kuca za poker, lično džep oko NOVCEM 100 milja (NAS $15 tisuca) u grabulje od šerpe od NOVCEM 3m zeleno mašina slot mašina maltene. Njihova želja je jednostavno osvojiti igru." Džu je poznati poker advokata, koji je učestvovao u Kineskoj nogu ljudskog protiv umjetna inteligencija poker natjecanja koji uključuje Libratus kompjuterski sistem ranije ove godine zeleno slot mašina za veliku pobedu. U puta, kopno zvaničnici odobrila organizacija majore živjeti poker događaja, samo su neke od ovih događaja odmah odustala ugasio posle isto lokalne vlasti rade svoj najbolji Kapetane Reynaud utisak do proglašenja da bude 'Šokiran...
Ako bude osuđen, Džu mogao lice između tri i deset godina u zatvoru pored značajne finansijske kazne zeleno papir na online kockanje u unutrašnje tržište. Bez obzira na njegovu izjavu non-monetarne namjere, organizaciju ilegalno kockanje je daleko više ozbiljan zločin nego jednostavno učestvuje u rekao kockanje.Članovi Džu je poker potera navodno je koristio WeChat društvenim mrežama platforma da razgovaramo o uplate od klađenja dugove nastao na igrama.

Džu hapšenje odražava i Kine antipathy prema kockanje i svoje komplikovan odnos sa poker. Jedan od Kina je vodeći tehnologija ličnosti je javno priznao da organizuje ilegalno kockanje uključuje poker partije u Pekingu restoran zeleno poker lice angus bika.