world-news

kako da izvještaj blackjack dobitak

Nevada Gaming Komisije ošamario mali Las Vegas slot-put operater sa od 5000 $u četvrtak kako da izvještaj blackjack dobitak.
To je bio jedan od najmanjeg regulatorne kazne zadnjih pamćenje kako da izvještaj ilegalno kockanje sajt. Pet računati prijavu je podnio Nevada Gaming Kontrolu Odbor rekao SSM Igara LLC, koji vodi mjesto put, zar ne blagajne svojih zaposlenika s odborom dok, pa, dok su počeli raditi, kršenje pravila igre ne nacrt vrata poštu.

Trebalo je komisija samo pet minuta da pregledamo slucaj i glasati odobriti jednoglasno na sklapanje nagodbu ističe u redu. Uslov potpisao Kontrolna ploča i SSM prošle nedelje naznačio da SSM bi se složila da platim da sredimo žalbu ne preuzimanje ne registracija aparatima.
Tužbu po imenu četiri zaposlenika koji nisu bile kako treba registrovana. Jedan od zaposlenih radio skoro 12 godina prije neuspjeh da registar je otkrio ne preuzimanje poker sa prijateljima.
Komesara rekao zaštite bio je nametnut spriječiti propali registraciju SSM radnika iz ikada desilo se ponovo. Prema prijavu je podnio Generalnog Ureda zastupnika u ime Kontrolna ploča, SSM nisam uspio da registrujem zaposlenih u raznim puta nekoliko godina, konačno registraciju ih sve u 2014 imamo dogovoreno vreme slot. Neuspelog registracija otkrili u rutinu reviziju. mi smo dostupni na sljedeći put aparatima.