most-read

a che ora aggiornano gli slot esselunga

U Makao, uređaje koji su navodno je namešten tako da je međunarodna transakcijama će se pojaviti u kopno je mreže kao domaćem prometu, prema Pošti. U "zestok zlostavljanje" Kine UnionPay je kartica platni promet je zapala za oko Kineske vlade.
Ali pod novi mjera, ne samo da će POLOŽAJ uređaj licenci su da prijavljuju postojeće mobilne telefone, ali proizvođači—oboje hardvera, i softver—mora također imaju uređaje koji je potvrdio Kini UnionPay a che ora aggiornano gli slot esselunga. Počevši od januara 2016, godišnji limit će biti podignuta do 100.000 yuan ($21,800) a che ora aprono slot consegna esselunga.

Ovo nije prvi put da Kina UnionPay je iskusila surovu ljubav iz Pekinga. U septembru, vlada je naredila da čvršće ograničenja podizanje gotovine van zemlje. Na vijestima navodi kompanije interni dopis to je objavila širom zemlje reviziju i upozorila da ako novi kontrolira nisu pratili, tamo će biti sankcije iz "nadležnim vlastima"—navodno Kina je finansijski regulatori i članovi Ministarstvo Javne Sigurnosti. Prema Državnim Uprave za Devizni (SIGURNO), nova pravila limit u inozemstvu podizanje gotovine iz Kine je UnionPay službu ukupno 50.000 yuan ($10,800) od oktobra 1 do kraja godine a che ora aprono nuovi slot esselunga. Pored toga, SIGURNO, također moraju banaka da dodam računa iznad kapu na listi, i zabraniti dalje podizanje gotovine ispred Kina je krunu kasino perth otvori dobar u petak.