experts-news

uradi nešto nije se novcem kasina

U punoj proizvodnji, MGM tvrde da je solarni mrežu u Suv Jezero Solarne Energije Zone u Nevadi će pružiti 90% od ukupnog dana moći treba preko sve svoje Las Vegas Striptiz nekretnine. Najava završetak solarna fabrika je u pratnji je stvaranje novu ulogu u kompaniji. Ugljenik i upravljanje strategija je dio firme koja je CodeGreen okoliš program koji je osnovan 2008 uradi nešto nije se novcem kasina.
Wynn Odmarališta je objavila da će biti promociji Erik Hansen njihov prvi Šef Održivost Policajac. Naš solarni objekat dokazuje da integrira velikih energije efikasan mjere može biti učinjeno na način koji koristi poenta je dok također unapređenje gost iskustvo.".

Osvrće na nedavno završio solarna fabrika Hansen je rekao: "Nevada je najviše dinamika države za obnovljivu energiju razvoj, i otvaranje Wynn Solarne Postrojenje je prekretnica za odmaralište industrije . Njen jednom slabost biti stavljena u sred pustinje sada mogao postati svoju snagu kao poboljšanja su napravljeni da solarne energije i javno mišljenje pomereno za uslugu alternativa znači energije proizvodnju kako pobijediti američki rulet mašinu. Ovaj projekat solarne energije nije bio kompanija je prvi, koji je gradio najvećeg krovu solarne mrežu u cijeloj zemlji, koji se nalazi na vrhu njihove Mandalaya Bay kongresni Centar."Štitim planet je posao imperativ za MGM Odmarališta, i naša je odgovornost da nađemo nove načine gdje možemo koristiti čist energije da naš odmarališta," kaže da je Jim Murren, Predsjedavajući i izvršni DIREKTOR MGM Odmarališta International kako pobijediti andar bahar u kasinu. Cezara u stvari, već je uspio napraviti velike napredak u njihove organizacije kroz program, koji već je smanjila ukupno zelena kuca je gasova od za 22,9% od 2011."Cezara Zabava je dobro uspostavljena rekord uspješne održivost okoliša napredak, i uspostavi naučni metama pokazuje naše zakletve da smanjimo uticaj na planeti," rekao je Mark Frissora, Predsednik i CEO od Cezara Zabavu kako pobijediti američki rulet u kasinu.