archive

ff14 najbolji u slot opremu

FanDuel stiče sportski analitiku kompanija numberFire u Međuvremenu, DraftKings' protivnikom FanDuel je proširenje svoje horizonte. U intervjuu sa Tech Crunch, FanDuel DIREKTOR Nigel Eccles kaže da kompanija je stekao numberFire analitiku da im pomognem da idem dalje fantazija sport ff14 najbolji u slot opremu. U Kickstarter kompanija finansira nedavno vezan sa tech gigant IBM da smislim aplikaciju da će koristiti Watson—umjetna inteligencija—da crowdsource podatke i ponudio je predvidjeti za svaki igrač na fantazija tim je spisak. DraftKings slijedit će svoje S ff14 najbolji u slot za 5.

Možda FanDuel i numberFire mogu da uzmem list iz novi Ivice Se Sport 2. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre sanduk i bure rulet tablice.

Eccles rekao da planiraju da se integrirati numberFire je analitiku u FanDuel je fantazija sportski proizvod "podučiti ljubitelji sporta." Ljubitelji SAVETOVALISTU traže više podataka, prema numberFire DIREKTOR Nik Bonaddio, ali izazov leži u isticanje informaciju koja će biti korisno, kao što igrača će izvesti najbolji u fantaziji postava za dati nedelje. "Počeli smo misliti o sebi kao o fantaziji sportski posao—želimo da se sportski uzbudljivije," Eccles rekao medije.numberFire nudi statističke analize na sportskim događajima i ljubitelji sporta. Kao što vjerojatno mogu reći, fantazije sportski operater nije previše ljut na menja svoj posao modela, vjerovatno iz straha da SAVETOVALISTU industrija će biti regulisana zemlji sanduk i bure rulet zdjele. U Sjedinjenim Državama, tamo je carveout za fantaziju sport na saveznom nivou, i SAVETOVALISTU je generalno se igra vještine u vecini drzava sanduk i bure rulet tanjur.. Robins je rekla da razmatraju druge Evropskih zemalja kao Aziji i latinskoj Americi i uskoro će uključiti još fudbal, kriket i sporta u njihovim ponudama kazino plaži bar i roštilj branč.