experts-news

žeton lopticu za golf oznake uk

Kompanija je ispitivao nedostatak "činjenična ili pravni podršku za ove optužbe", jasno izražava svoje iznenađenje i razočarenje da Komisija za Kockanje odlučili da nađemo pitanje javno. Vrlo impresionirani Ventil je nerada, Komisija za Kockanje je upozorio da kompanija mora zabranjuju razmjenu virtualni oružje za nezakonito kockanje svrhe. Ventil je jasno da nemaju namjeru da sprovodim ograničenja i ograničenja da nisi već na mjestu na Paru platforme, uključujući OpenID API koja "dozvoljava Paru mušterija da se identificirao na treća strana sajt od strane udruženja sa svojim paru račun, bez da daj mu Pare preporuke da treća strana stranici".
Blum identifikuje koji "Oni nisu samo reaguje u Državi Washington Kockanje Komisije, oni su također brane u tužbi parnica u Americi sa potencijal za više biti varalica po cijelom svijetu" žeton lopticu za golf oznake uk. CS:IDI kockarske stranice, iako questionably kriminalac, već razmijenili su preko $1bn u opklade u sedam mjeseci žeton poklone za njega. Ifrah potvrdi da je Ventil su zaista nemam obavezu da prekine svoje usluge: "Ventil je već radi šta može da prestane da ilegalno kockanje do prekida računa umešan u kožu klađenja ou acheter un jeu rulet. Nakon kako upravljanje javne i pravni nadzor u zadnjih par meseci, Ventil je negdje da povučem liniju. Kako je navedeno u stvarni pismo je poslala Komisija je poslao da Ventila, Komisija akcije mogao bi uključiti 'napad i oduzimanje imovine vezane za ilegalno kockanje aktivnosti; to je oduzimanje Ventil Korporacije je korporativna povelje, i moguće kriminalnih optužbi protiv radnika za olakšavanje gore navedenoj ilegalnih aktivnosti'".
Zahtijeva kompanija zaustavimo proizvodnju legitimna proizvod samo zato što neka potrošači proizvod koristi nezakonito bi bilo masivni preterujes. Ovo je zato što treća strana web stranica koja promoviše kockanje preko igara platforme malo identitet, i stoga godina, autentičnost ou acheter une malette de poker.