most-read

najbolji igrač pokera na svijetu

Ladbrokes vlasnik Entain je spremna za preuzimanje švedski iGaming kompanija Enlabs nakon poboljšanja novac ponudu od 40 do 53 švedskih Kruna (€5.22) po dio. Enlabs postavio prihvatanje meta 90% dioničari, i sa 94.2% pristala da se prodaju, sada izgleda kao Entain će uskoro dodati švedski brend da svoje radove.
Entain sada je produžena prihvatanje period da April 1 dozvoliti dioničari koji još nisu prihvatio ponudu donijeti odluku najbolji igrač pokera na svijetu. Rješenje za dionice postavljen prije 18. Marta će se desiti ne kasnije od Marta 30 najbolji igrač u svijetu poker.

Rješenje za bilo dionice postavljen tokom produžena prihvatanje period će se održati oko sred April. Entain nedavno otkrila da je njena 2020 online prihod je porastao za 28% na prethodne godine da €3.13 milijardi tajne maja slot mašine. Ovo je označio 20 uzastopnih četvrt duplo-cifrenog online neto igara rasta prihoda tajne stonehenge slot mašine. U Londonu, Natasha je bivši sportski novinar sa iskustvom radim za neke od najvećih sportista & marke u svijetu sporta i iGaming tajne slot mašine u kazinima. Kockanje Vijesti Sajt od DDM.