game-news

hard rock hollywood blackjack pravila

Online kockanje firma GVC Holdings je prema izvještajima na stranu neki od 200 miliona ($248.6 miliona) iz svoje 2017 rezultate nakon neočekivano da te vlada Grčke da plati porez račun od oko €186.7 miliona ($232.1 miliona) hard rock hollywood blackjack pravila.
Prema izvještaju od Financial Times novine, porez optužba se odnosi na 2010 i 2011 grčki operacije preko interneta sportsbetting operater Sportingbet, što GVC Holdings stekao u 2013., ali nije zbog uticaja firma je u toku funti 4 milijarde ($5,6 milijardi) preuzimanje Britanskih rivala Ladbrokes Koral Grupe najbolji igrač pokera na svijetu. Ostrvo Čovječe-sa sjedištem GVC Holdings navodno proglasila da je traži pravni savjet i ima 'jaka osnovu za žalbu procjena jer zakon je znatno veća od takve ukupnog grčki prihoda koja se generiše eksplozijom podružnica' najbolje online pokeru u svijetu.
Ipak, Financial Times izvještava da GVC Holdings je pristao plan sa Atini, koji će to vidjeti predati oko €7.8 miliona ($za 9,7 miliona) mjesec dana za slijedeće dvije godine da može na kraju oporavak ako se bilo kakva žalbu je uspješna najbolji igrač pokera svijet. U Reuters vijesti službe štaviše izvještava da GVC Holdings očekuje da će se uskoro-će-stekli Ladbrokes sportsbetting brend da rekord neto igara prihoda za 2017 oko €1 milijardi ($1,2 milijardi) dok predviđa da svoje srži zarade stići na vrh svojih domet nakon to snimio prihodi 2016 €873.2 miliona (1 milijarde dolara). tajne maya slot mašine.