text

nisam mogao naći kad smo kod slot

Španski zasnovana na kockanje firma Codere su potpisali dogovor sa Globalnim Nacrtati da poveća svoj posao u Meksiku nisam mogao naći kad smo kod slot.
Dogovor će značiti 500 novih slot mašinama u raznim lokacijama širom zemlje i Felipe Ludeña, korporativna CIO u Codere, objasnio "sporazum je važan član" da kompanija je nastavio razvoj u zemlji kuguar qbx 2.5 slot gpu. Codere su došli da sporazum sa Churchill Padove vlasništvu Sad Nosiš to će vidjeti kompaniju je Brazilski operacije proširiti.

Novi naprednom tehnologijom stekao kao dio dogovora će omogućiti Codere da se proširi usluge tragove u Brazilu i latinskoj Americi kao i njihove van staze mjesta u regionu. Codere je direktor trke, Ramon Rionda, priznao: "To je važan korak za naše dugoročne strateški model. Mislimo da je naš odnos sa Sad Torbu/Churchill Padove je ključan za proširenje naš internacionalni prisustvo u latinskoj Americi." Naučni Igre su zadužili bivši OPAP savjetnik Kevin Anderson kao njihov novi VP međunarodnih posao odgovoran za PRIJETIO regionu.

Anderson će se fokusirati na firma je lutriji posao zahvaljujući njegovom nekih šest godina iskustva u grčki monopol je sportski kladim posao. Govorim o sastanak, Mike Conforti, stariji POTPREDSJEDNIK za međunarodne razvoj rekao: "posvećeni Smo raste naše prisustvo po Evropi, Bliski Istok i Africi i uvjereni da je Kevin je smisla za biznis, reputaciju, i veze u industriji će pružiti veliku vrijednost da Naučnih Igre." Finski kladim i loto firmi Veikkaus unajmila Juha Koponen kao svoj novi DIREKTOR.

Kompanija je rekla bilo je "tri glavna razloga" unajmili su Koponen koji su "mu široka iskustvo zahtijeva pozicije u korporativnom upravljanja, njegove želje da etičko ponašanje poslovanje, a njegov način inclusive liderstva" da li grand kazina su posere. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre da li grand bahia princ jamajci da imam kasino.