articles

faraoni bogatstvo slot mašina za džabe

13 Marta, 2017 – Šampion Prepreka-pobjede džokeja Noel Fehily je potpisala sporazum da postane brenda za Kladim Bonus Kod do kraja 2016-17 Nacionalne Lov sezone.41-godišnjaka, koji je jahao više od 1000 pobjednika će pružiti dnevnik blogova širom Popravni Festival, gdje je postavljen na partner vodi sviđa Buveur D'Air, Unowhatimeanharry i Neon Vuk. Fehily će onda pružamo nedeljno blog za ostatak sezone – uključujući tokom Aintree Grand Nacionalne Festival – dao ekskluzivni misli na svoju vozi i druge visokog profila trke. Kladim se da Bonus Šifra je Daniel Grant, rekao je: "Noel Fehily je jedan od sporta je najbolje džokeja, i drago nam je što smo imati ga na brodu za Popravni Festival i ostatak sezone. "On ima sjajne vožnje za voli Harry Fry i Nicky Henderson na Festivalu i sigurni smo da je njegov dnevnik uvid preko četiri dana će pomoći naše klijente torbu sebe pobjednik ili dva." Noel Fehily, rekao je: "ne mogu da dočekam da počnemo sa Kladim Bonus Kod ispred Popravni Festival faraoni bogatstvo slot mašina za džabe. To je vrhunac oboje džokej je i mušterijom je sezona i ja sam siguran da je to će biti uzbudljivo, kao i uvek faraoni bogatstvo slot besplatno skidanje.

"Nikad nisam bio umešan sa blog prije, ali čitaoci mogu budite sigurni da ću dati moje iskreno mišljenje o, ne samo svoje aute, ali i drugi visokog profila konje i rasa." O kladim-bonuscode.co.uk kladim-bonuscode.co.uk je sajt pomazem punters izvucem svoje oklade. To savjeti, kritike, ili bonusa, kompanija ima za cilj da daj punters svim znanjima i alate im treba da bi većina obavijestio odluku faraoni bogatstvo besplatno slot mašine.

Dostupan u cijelom 25 zemalja, sajt koristi svoju globalna mreža stanica da kupce sa najboljim bonus šifre i besplatno opklade na tržištu. Nedavno, kladim-bonuscode.co.uk objavili su radili sa Nacionalnom Lov džokeja Noel Fehily, da te dovedem najbolje ekskluzivna znanja, savjeti, i bonuse na raspolaganju predstojeće Popravni Festival i Grand Nacionalnu faraoni bogatstvo automat za prodaju. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.