most-read

šta je najbolje poker na online

Filipinsko Zabave i Igre Korporacije (PAGCOR) je vidio porast zaradu kao detaljne od financijskog uspjeha postavljeno njihovih službenih stranici šta je najbolje poker na online.

Cifre pokazuju porast od 24,9% u neto prihod od prošle godine u ovo vrijeme, sa prihod od igranja operacije raste i 8.4% u isto vrijeme opkladu pobijediti kasinu kod promo. PAGCOR je glavni potrošnje došao u obliku igara poreza i doprinosa od svoju prvu polovinu prihoda, u ukupnom iznosu zapanjujuća PHP14.84bn (funti 225 miliona) vegner. Kao rezultat svoje spajanje od uloge PAGCOR je dužan da daš barem 50% svojih godišnji profit (PHP 13.40 milijarde) na Filipine' riznica, koristan vezu s obzirom na značajne Filipinima igara bum 4 slot palačinka tave.

Ovo će biti sjajna vijest za Andrea Domingo, šef PAGCOR kladim se kladiti kasinu nema depozit bonus. Bilo je teško nekoliko mjeseci za PAGCOR, što je vidjela da odložim operacije iz Odmarališta Svijet Manili kao rezultat usamljeni strijelac, sa brojnim ekspertima' pretpostavljam da bi ovo mogao biti početak propast ubrzano raste industrije Vagin cajun kasino u duson. Domingo naveo krajem lipnja da PAGCOR očekivao da poveća svoj igara prihodi od skoro 9% od PHP55.1bn da PHP60bn od prethodne godine. la broj telefona.