popular

novom kasinu lokacija nije na gamstop

Vlada Švedskoj je predložila novi zakon za uređenje online kockanje to bi institut svježe licenciranje sistem, uspostaviti zabrane protiv ilegalnu operaciju i otvoriti jači zaštitu potrošača novom kasinu lokacija nije na gamstop. Prema službenom vladine za štampu, mjere razmatra pod zakon može doći na snagu čim januara 1, 2019, i bi institut naknadu za oko $83,260 za kombinaciji online kazina i sportsbetting dozvolu novom kasinu lokacije nizak kladjenja. "Neregulisanih kockanje je preuzeo i kockanje je korišten u kriminalnim aktivnostima," pročitati izjavu od Ardalan Shekarabi, Skandinavske nacije Ministar za Uprave betonline kasinu nema depozit bonus šifre.

"To je 14 godina od prvi u nizu kockanje istraga je imenovan betonline mobilni poker ne radi. Sada je vreme za nas da se preselim od riječi do radnje i povratiti kontrolu nad švedski kockanje tržišta." Vlada je naveo da prijedlog zakona bi ban online kockanje operatora koje ne držim jedan od novih je dozvola od nudi svoje usluge igrača u Švedskoj dok li domorodački bez dozvole firmi bi biti potrebno da se zatvori. Prijedlog je i zbog institut teže zaštitu potrošača kao uvjet da su svi firmi ponudu mušterije sposobnost da isključi i sebe i uzdržite se od nudi bonusa osim na prvi depozit.
Prijedloga trenutno se smatra u Stokholmu bi štaviše zabranjuju bez dozvole online kockanje operatera iz marketinga svoju robu Swedish igrača dok nacija je igara regulator bi biti pružena moć da naručim lokalne Internet provajdera da prikaži upozorenje poruke na bez dozvole lokacija i blok tragova plaćanja betonline poker preuzimanje za mek. "Mi smo se pojacavaju švedska Kockanje Autoritet, davanju to više i oštriji alat," pročitati izjavu od Shekarabi. "Bez dozvole operatera će biti zatvorena na tržištu i dozvolu-prava mora ponašanja njihovih aktivnosti u skladu sa zakonom." Vlada Premijera Stefan Lofven objasnio je to zakon u svoje trenutne oblik bi dodatno vidjeti dozvolu operatera optužen za zaštitu kockari od prekomjerne kladjenja dok uspostavljanje strogi reklame nove smjernice. Osim toga, zakon bi stvoriti novi 'kockanje prevare krivično djelo i uspostavi posebne vladina komisija za rješavanje sumnjao slučajeva namještanje kanye west lady gaga poker lice. "Danas smo i instruktor švedske Agencije za Javnost Upravljanje pratiti reforme da brzo napravimo neke izmjene na čin ako ciljeva reforme neće postići," pročitati izjavu od Shekarabi..