article

šta ta riječ znači posere

Tako je Paris Hilton je u nevolji sa zakonom... Policajci u Las Vegasu zaustavili njeno noćni klub-upravljanje dečko je Escalade nakon primijetim miris trave dim lebdjeti kroz otvoren prozor, i narednom pretraže vozilo navodno pojavila malu količinu kokaina u torbicu šta ta riječ znači posere. Uprkos tome što je jedina žena u vozilo, Pariz je prema izvještajima, tvrdeći da je torbica nije bio njen šta znači reč kasino u grčki. Hej, "nije moj" odbrane radio do savršenstva kada je uhvate sa travom u Južnoj Africi na Svjetskom Prvenstvu, tako da je očigledno da je vrijedno pokušati ovdje. ("Po poslednji put, nije bong, to je jebeni vuvuzela!") Jedino pitanje koje preostaje je koji od momaka koji su bili i u Escaladi će biti dovoljno uvjeren u svoju muškost da stigne mali Louis Vuitton broj je bio njegov dodatak.
Dok Paris impish i koji se nije pokajao osmijeh u njen najnoviji mugshot će nesumnjivo izazvati sve vrste "loše uzor" teme u ove nedelje je nedeljom, ona je prokleto dobar idol ako je vaš cilj je izgraditi jaka svijetu potpuno. Za bilo koga drugog, to bi mogao biti karijeru kraja incidenta, ali od Paris karijera sastoji se od, pa, bio Pariz, ona će nesumnjivo naci nacin da pretvorimo ovo u svoju korist.

Hej, ako ništa drugo, barem imamo svijet je medija pričati o nečemu drugom osim Milion (White) Čovjek Maršu na Washington šta znači reč kazina mislio na njemačkom. Ako to nije potpuno moć, ne znam šta je. šta znači reč kazina mislio na španjolskom.