archive

kocka legalno u san franciscu

U GCB stolicu odbio, rekavši da ne verujem u tvoj slucaj za reviziju su povjerljivi nakon što su imali kruže kod druge agencije u državi.

Dan nakon snimio razgovor dogodio Adelson odletio u Reno da upoznam lično s Burnettom da se neuspješnog igru za slučaj sudu kocka legalno u san franciscu. Bilioner također donirao teško da je Predsjednik Donald Trump i drugi ključ Republikanci najbolji način da se prijavim black jack potpredsjednik.
To bi bukvalno mogla biti da usko." ... Na brzinu tražio kafiću chat je bio da razgovaramo o visokom profil državnoj suđenje uključuje Adelson i njegova kompanija, Las Vegas Pijesku najbolji način za pobedu rulet. Također kreće naprijed u Carsonu ove nedelje je bill, dovela Laxalt ponašanje u ovom slučaju, to bi dozvoliti GCB da zadrže svoje pravnog zastupnika, nezavisno od državnog tužioca.

Tajna Snimak, Prijateljski Zahtev Nevadi Tužioca Adam Laxalt napravio sljedeće izjave traži non-obavezujući pravni pomoć u ime Sheldon Adelson i Las Vegasa, Pijesak, u razgovor je snimio GCB Stolicu AG Burnett: "mislim da bi to bilo 4 stranica amicus, i to će biti kao uski kao što bi bilo prijatno, samo vas hrani ovdje je zakon onako kao ga mi vidimo.' Ne moram ni da pominjem da je činjenice. Burnett se opirao prijedlog da treba da podnesem slučaj sudu sa suda, misleći na "prijatelja suda" pravni podnijeti da će obavijestiti sudu da popuniti papire za Pesak u interni reviziju je povjerljivo Odboru najbolji način da se pristup kasino pljačku. "Težak je zahtjev, i zato imam jedan-na-jedan razgovor s tobom.