classic

online slots no deposit bonus codes

Partypoker pod iskusni neočekivano slobodnog vremena u subotu zbog sistema nadogradnju online slots no deposit bonus codes.

Neutvrđeni mreže greška srušio partypoker pod je sistem dan prije Powerfest izbace na Februara 21. Prema kompaniji, sistem je odmor je uzrokovan "rutinu novosti za softver raspoređen ranije ove sedmice." Zato što vas prekidam, partypoker pod odlučio da odloži novosti do kraja četiri nedelje Powerfest Serije kako da igramo poker u kazinu. "Razumijemo frustraciju osjetio od strane našeg igrača koji su imali svoje turnira otkazao i budite sigurni da ćemo čast sve zagarantovana nagrada bazena u potpunosti za one turnira koji je počeo pre nego što tehničke probleme je nastao prošle noći," rekao partypoker pod u izjavu. "Mušterija podršku tim radi prekovremeno, da proces ove povrata. Kao što možete cenim ovo je značajan zadatak, ali zar ne bi trebalo da dobiti povrat novca za dan ili dva, molimo vas da kontaktirate mušterija podršku koja će biti drago da vam pomogne dalje." Odmor je također izazvao sajt da pomerimo Grand Prix Poker Obilazak (GPPT) u srijedu, februara 24, sa 10.000$, dodao na nagradu bazen kao gest dobre volje. "Mi smo takođe bih želeo da se izvinim da te igrača koji su bili u stanju da učestvuju u rasporedu Grand Prix Poker Obilazak Newcastle Online Dan 1 i odlučili smo da vodim posebno GPPT UK Online Nogu u 7:00 ČASOVA u srijedu 24 februara, tako da imaš priliku da iskoristi tvoju GPPT $109 karte kako da igram poker lako i brzo.

Ovaj turnir će imati $50,000 garanciju, a mi smo dodajući dodatnih $10,000 u zagarantovana nagrada bazen," je dodao partypoker pod. U Powerfest serije, koji je počeo sa pero-laka Nedelje u nedelju, će kolektivno nude $5 miliona u zagarantovana nagrada i trčati kroz Marta 20. Ukupno 98 bez limita Drži ih turnira će se održati na partypoker pod stolom.Šest događaji su završili uspješno i najveći postavke, do sada je Događaj 3, od $5.50 kupiti-u turniru sa $25,000 zagarantovana nagrada bazen to je privukla 4203 tržištu. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre kako da igramo poker u venecueli.