classic-news

call of duty ratnoj zoni strat rulet

Nevada Gaming Komisije glasali anonimno i ući Karas ime u svoj zloglasni Crnu Knjigu, spisak onih isključen iz svega Las Vegas kasina za tekuće i teške djela protiv kasinu industrije call of duty ratnoj zoni strat rulet. Uskoro imao je 30,000 dolara, i vratio se 20.000 dolara da njegov prijatelj call of duty strat rulet tamo.
Njegovo ime će sada da se pridružiš nečasno redovima spisak koji je uključena, u jednom trenutku ili drugom, poput zlobni mafijaša Toni "Mrava" Spilotro i Marshall Caifano. Karas ga je pobijedio na osjetio još $3 miliona.Šire vijesti o Karas' novim bogatstvo i profesionalni poker zajednice formirali jedan bolničar liniju call of duty slot mašine.

Ali jednu knjigu Karas bi radije da ne budem uključen u pripada Nevadi Igara Komisije, u kojoj je on sada ima svoju stranicu.dakle, u osnovi, pa, nije bitno.....kockanje vas neće obogatiti, a čak i da vas ubije, neko će učiniti nešto za crnu listu tebe nazovi ili provjeriti u pokeru. Je li stvarno mark karte?stvarno?kako neko može ni to bez diler, gazda, osiguranje znajući?i kartice se menjaju svaki ruku ili dva - Kazino je izmislio ovakvo sranje, zar ne.
Onda je uzeo pauzu, otišao u Grčkoj, vratio se, i izgubio ostatak. Ali lako došlo, tako i otišlo. Još tukao ih sve: Stu Ungara, Chip Reese, Doyle Brunson, svi su poslani. Pobjegao je postala legenda, i može biti dokumentovano, u brojnim knjige na kockanje povijest i folklor.