classic

kako da blokiramo kockarske stranice na android

Microgaming je objavio svoju podršku Njemačka je predložio online igre propisima i potvrdio svoje obaveze da svojim klijentima pruža sa rješenje dizajniran da ih pripremiti za novi režim kako da blokiramo kockarske stranice na android. Njemačka želi da provede online mjesta licenciranje režim za komercijalne operatera, uvođenje gomilu nove mjere dizajniran da promovirati društvenu odgovornost i smanjiti na kockanje u srodstvu nauditi – stav gaming softver dobavljač u potpunosti podržava igraš poker online besplatno ne prijaviš.
Nove direktive uključuju pet sekundi pauze između oporavljaju se okreće, mjesečno depozit kape, i maksimalno pitanju granica igraš poker online besplatno ne registraciju.. Sve online igre proizvoda mora biti predstavljena u njemački jezik poker online je besplatno.
Nova pravila službeno će doći na snagu u julu 2021, nakon što relevantne dozvola može biti izdana. U međuvremenu, tamo će biti politika tranziciona tolerancije, čime operatera mogu napasti sa njemačkom tržištu pod uslovom da im se da usvojimo novi regulatorne mjere. Ti to ignorišeš novi propisi može biti isključen iz budućnosti službene licenciranja vojniče stol. Microgaming će pokrenuti rješenje do oktobra 15 to slaže sa njemačkom Toleration Režim, čime klijenti tehnički spremni za ulazak u njemački tržištu pritiskom na zamjeni bog kockanje u hindu mitologije. Više od 150 igre će biti dostupan Microgaming mušterije na tržištu, uključujući i titule top Knjigu iz Oza (Trostruko Ivice Studio), 9 Maske Vatre (Gameburger Studio) i Bogatstvo (Veliki Put Igračka) bog oluje slot demo. Leon Thomas, Komercijalni Direktor u Microgaming, komentara: "Kao društveno odgovoran posao, Microgaming široko podržava regulatorne promjene u Njemačkoj, gdje ćemo biti pruža naše mušterije sa rješenje to uključuje i neki od naših najtraženijih i uspješan titule – dugo prije nove kockanje zakone dolazi na snagu sledeće godine." bog olimp slot demo.