text

slot mašine u houston texas

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre slot mašine u houston texas. Baha Mar odijelo, koja je podignuta u engleskom Visoki Sud, optužuje CCA je roditelj Kini Država Građevinske inženjerije Corp da nije upoznao garancija ističe i nastup obaveze. podružnica Kineski državnom vlasništvu firma Kini Izgradnju Americi. Baha Mar Ltd.'s tužbu traži razlicitih finansijskih lijekovi od CCA. U utorak, Bahamima Premijera Perry Christie izrazio uvjerenje da je problematična odmaralište "ne samo da će se uskoro otvoriti ali će se ispuni obećanje kao važan novi dimenziju u Bahama i regionalni turizam." Christie je rekao da je njegova vlada "ne uzima neko je strani" u sporu ali bi "cijelo vrijeme i dalje poboljšati svoje vrijednosti kao posrednik između partije." U bankrot podnijeti, Baha Mar Ltd slot mašine u ponizni texas. Samo jedan dan nakon podnijeti zahtijev za bankrot zaštitu, investitor iza nevolji Baha Mar Resort & Casino je podnijela tužbu protiv Kineza kompanija njenog glavni ugovarac. Banka je jahao da Baha Mar je spašavanje u 2010, pristali da pružamo kapital od skoro $2.5 b nakon projekat zastao nakon 2008 globalne ekonomije usporavanje slot mašine u džeksonvilu na floridi.
U Ponedjeljak, Baha Mar Ltd.podnio zahtjev za Poglavlje 11 zaštitu u Delaveru stečajnom sudu, pozivajući se na dugove je povezano sa njenom zastao $3.5 b Baha Mar odmaralište na Bahamima. U Nassau Čuvar navodi neke osoblje reći da su bili uvjereni im sledeći ček bi vjerovatno im je zadnji najbolje poker sobu u oklahomi. Oboje investitor i izvođač javno krivio jedni druge kao odgovorna za ovaj projekat je ponovio kašnjenja, koji su zabrinutosti u vezi održivost poduhvat.

Baha Mar također kaže da nije mogao da ubijedi svoje osnovno zajmodavac, Export-Import Banke Kine, da daju dodatnu sredstva trebala vidjeti projekta kroz da završetak.