world-news

okret i idi poker strategija

U kolovozu, brojne kladionicari su bili prisiljeni da prazninu opklade na utakmici između španski drugi odjel tim Ponferradina i Portugal je Freamunde nakon što je otkriveno da igra u pitanju je pick-up igru između prijatelja, navodno obučene u "ispravi tim boje." Sličan dogodio incident pre godinu dana u Armeniji uključuje Ulysses i Gandzasar klubova, primoravajući lokalne kladioničara Vivaro i TotoGaming da obustavi klađenju okret i idi poker strategija. Osim utakmice se nikad nije desila okret i jedro slot prvenstvo.
Ovo je najnoviji primjer od kladioničara, i pravi put sportski podatke usluga izigran od fantom fudbalske utakmice. Utakmica je navodno je osvojila Slutsk rezultatom 2:1.
Recenzije utakmice se pojavio na web od Salihorsk 'Rudara (vidim ekrana), što ukazuje da Salihorsk otvorio pogodaka u prvom poluvremenu ali pao žrtva u dva kasno Slutsk ciljeva. 3, navodnom prijateljski meč između dva Ukrajinski šampioni klubova, Shakhtyor Salihorsk i Slutsk, uzeo mjesto na Val stadion u Pinsk oblik riječi iz riječ kasino.

Poslednji incident će staviti još više pritisak na kladionica i podatke provajdera da ni obratiti više pažnju ili prestani da nudi šanse zajedno na utakmice – od svih sportskih – to ne garner isto medijske pozornosti kao engleski Premijer Ligi ili drugi top-om organizacija. Online kladionica bio uhvaćen prihvatili opklade na još jedan 'fantom' utakmicu. Pregled je obrisana i stranice za tisak obavijestio Ukrajinski medije Pressball da svoje web stranica je bila hacked oblik riječi sa pismima poker.